© 2020 Salon Debohra | Kompasweg 82 | 1825 LX ALKMAAR |072-5600152
Gezichtsbehandeling Huidverbeterend    Verzorgend    Resultaat Yonka. Al meer dan 60 jaar het beste merk in Aroma- Fytotherapie. De ontdekking van Quintessence: een unieke combinatie van de 5 essentiële oliën van lavendel, geranium, rozemarijn, cyprus en thijm, heeft geleid tot een compleet naturlijke huidverbeterende cosmetica lijn: Yonka.
Specifieke verzorging ACNE Behandeling voor de acnehuid. Zuiverende en evenwicht herstellende behandeling voor de acne huid, ongeacht de leeftijd. Helpt de talgafscheiding te regelen, de huid te zuiveren en de teint te verhelderen. Bevordert het regeneratieproces en kalmeert de huid. ROODHEID Huidkalmerende behandeling. Expertverzorging om rode vlekken aan te pakken. Door professionele technieken te combineren met zorgvuldig gedoseerde plantenextracten wordt tegemoet gekomen aan de specifieke behoeften van de geïrriteerde huid. PIGMENTVLEKKEN Oppervlakkige pigmentvlekken. Deze expertverzorging bevordert het regeneratieproces van de huid en helpt zo oppervlakkige pigmentvlekken te verhelderen. Reinigende behandelingen LE GRAND CLASSIQUE Diepreinigende, verzorgende en ontspannende behandeling. Dit is één van de meest uitgebreide  en complete verzorging om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat, op elke leeftijd is een aanrader. VITAL DÉFENSE Antioxidatieve en preventieve behandeling. Deze behandeling om veroudering door agressies van buitenaf tegen te gaan is bestemd voor de futloze huid, vale teint, rokershuid, de huid die dagelijks vervuild wordt door stadslucht. Hydrateren HYDRALESSENCE VISAGE Intensief hydraterende behandeling. De beste behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Is bestemd voor een trekkerige huid die behoefte heeft aan vocht. De huid voelt herboren, is herstelt, gekalmeerd en voelt weer zacht aan. Anti-ageing ELASTINE Anti-age behandeling 35-45 jaar. Deze verstevigende behandeling werkt zowel preventief als verzorgend. De eerste anti-age behandeling voor de leeftijd van 35-45 jaar. OPTIMIZER Liftende en verstivigende anti-age behandeling 35-45 jaar. Deze liftende en herstructurerende anti-ageing behandeling werkt als een ware “huidcoach”. Ze stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels gladgestreken worden en de huid steviger wordt. Time Resist TIME RESIST Jeugdactiverende en rimpelopvullende anti-age 45-55 jaar. Elke periode van je leven vraagt om een anti-ageing behandeling. Dit is waarom Yon-Ka Time resist ontwikkelde. Een nieuw protocol, combinatie van manuele technieken en producten, op basis van specifieke behoeften voor vrouwen in de leeftijd 45-55. EXCELLENCE CODE Exeptionele anti-age behandeling 55+. EXCELLENCE CODE is meer dan een totaalaanpak tegen huidveroudering. Cellulaire aanpak tegen huidverslapping en rimpels. Het is bovenal een uitzonderlijke verzorging van Yon-Ka. Expertise op het gebied van huidveroudering, massage, ontspanning, wellness en de kracht van de quintessence  van Yon-ka. Fruitzuren behandeling ALPHA-VITAL Huidvernieuwende behandeling. Fletse teint, vermoeide huid? Deze ultratechnische anti-ageing behandeling bezorgt je na de 1ste behandeling weer een gladde, frisse en heldere huid. In 4 behandelingen nemen de tekenen van huidveroudering zichtbaar af.
© 2020 Salon Debohra | Kompasweg 82 | 1825 LX ALKMAAR |072-5600152 
Gezichtsbehandeling Huidverbeterend    Verzorgend    Resultaat Yonka. Al meer dan 60 jaar het beste merk in Aroma- Fytotherapie. De ontdekking van Quintessence: een unieke combinatie van de 5 essentiële oliën van lavendel, geranium, rozemarijn, cyprus en thijm, heeft geleid tot een compleet naturlijke huidverbeterende cosmetica lijn: Yonka.
Specifieke verzorging ACNE Behandeling voor de acnehuid. Zuiverende en evenwicht herstellende behandeling voor de acne huid, ongeacht de leeftijd. Helpt de talgafscheiding te regelen, de huid te zuiveren en de teint te verhelderen. Bevordert het regeneratieproces en kalmeert de huid. ROODHEID Huidkalmerende behandeling. Expertverzorging om rode vlekken aan te pakken. Door professionele technieken te combineren met zorgvuldig gedoseerde plantenextracten wordt tegemoet gekomen aan de specifieke behoeften van de geïrriteerde huid. PIGMENTVLEKKEN Oppervlakkige pigmentvlekken. Deze expertverzorging bevordert het regeneratieproces van de huid en helpt zo oppervlakkige pigmentvlekken te verhelderen. Reinigende behandelingen LE GRAND CLASSIQUE Diepreinigende, verzorgende en ontspannende behandeling. Dit is één van de meest uitgebreide  en complete verzorging om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat, op elke leeftijd is een aanrader. VITAL DÉFENSE Antioxidatieve en preventieve behandeling. Deze behandeling om veroudering door agressies van buitenaf tegen te gaan is bestemd voor de futloze huid, vale teint, rokershuid, de huid die dagelijks vervuild wordt door stadslucht. Hydrateren HYDRALESSENCE VISAGE Intensief hydraterende behandeling. De beste behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Is bestemd voor een trekkerige huid die behoefte heeft aan vocht. De huid voelt herboren, is herstelt, gekalmeerd en voelt weer zacht aan. Anti-ageing ELASTINE Anti-age behandeling 35-45 jaar. Deze verstevigende behandeling werkt zowel preventief als verzorgend. De eerste anti-age behandeling voor de leeftijd van 35- 45 jaar. OPTIMIZER Liftende en verstivigende anti-age behandeling 35-45 jaar. Deze liftende en herstructurerende anti-ageing behandeling werkt als een ware “huidcoach”. Ze stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels gladgestreken worden en de huid steviger wordt. Time Resist TIME RESIST Jeugdactiverende en rimpelopvullende anti-age 45-55 jaar. Elke periode van je leven vraagt om een anti-ageing behandeling. Dit is waarom Yon-Ka Time resist ontwikkelde. Een nieuw protocol, combinatie van manuele technieken en producten, op basis van specifieke behoeften voor vrouwen in de leeftijd 45-55. EXCELLENCE CODE Exeptionele anti-age behandeling 55+. EXCELLENCE CODE is meer dan een totaalaanpak tegen huidveroudering. Cellulaire aanpak tegen huidverslapping en rimpels. Het is bovenal een uitzonderlijke verzorging van Yon-Ka. Expertise op het gebied van huidveroudering, massage, ontspanning, wellness en de kracht van de quintessence  van Yon-ka. Fruitzuren behandeling ALPHA-VITAL Huidvernieuwende behandeling. Fletse teint, vermoeide huid? Deze ultratechnische anti-ageing behandeling bezorgt je na de 1ste behandeling weer een gladde, frisse en heldere huid. In 4 behandelingen nemen de tekenen van huidveroudering zichtbaar af.