Elektrisch Ontharen Voor elke haar kleur: donker, blond, rossig en grijs!
 ©2021 Salon Debohra | Kompasweg 82 | 1825 LX ALKMAAR | 072-5600152
Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Er bestaan verschillende methodes. Afhankelijk van de haargroei en de gevoeligheid van de huid bekijken we welke methode het beste bij je past. De behandel periode varieert van enkele maanden tot soms wel één á twee jaar. En is afhankelijk van de hoeveelheid en de tijdsduur van een behandeling. Elektrisch ontharen is dé oplossing voor haren die niet behandeld kunnen worden met laser. Je wordt behandeld met de Apilus Senior en ultramodern geautomatiseerd ontharings apparaat dat zich specifiek richt op de vernietiging van de kiemcellen in de haarzakjes. Apilus Senior: neem met minder geen genoegen. Vergoeding door zorgverzekeraar Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het ontharen. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in je polisvoorwaarden. Ik ben in het bezit van de specialisatie ontharingstechnieken en ben gespecialiseerd in elektrisch ontharen en laserbehandelingen. Ik volg om de drie jaar de verplichte nascholing bij de ANBOS.
Elektrisch Ontharen Voor elke haar kleur: donker, blond, rossig en grijs!
 ©2021 Salon Debohra |  Kompasweg 82 | 1825 LX ALKMAAR | 072-5600152
Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Er bestaan verschillende methodes. Afhankelijk van de haargroei en de gevoeligheid van de huid bekijken we welke methode het beste bij je past. De behandel periode varieert van enkele maanden tot soms wel één á twee jaar. En is afhankelijk van de hoeveelheid en de tijdsduur van een behandeling.
Elektrisch ontharen is dé oplossing voor haren die niet behandeld kunnen worden met laser. Je wordt behandeld met de Apilus Senior en ultramodern geautomatiseerd ontharings apparaat dat zich specifiek richt op de vernietiging van de kiemcellen in de haarzakjes. Apilus Senior: neem met minder geen genoegen. Vergoeding door zorgverzekeraar Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het ontharen. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in je polisvoorwaarden. Ik ben in het bezit van de specialisatie ontharingstechnieken en ben gespecialiseerd in elektrisch ontharen en laserbehandelingen. Ik volg om de drie jaar de verplichte nascholing bij de ANBOS.
SkinPen Nieuwe behandeling
microneedling